"trötthet kan vara dold kvinnosjukdom"

Är i Tranemo och har firat Eriks mors 50-årsdag. Det var ganska mycket som väntat får man väl säga. Det var lagom jobbigt men inte så det störde, det var god mat och många människor och få som pratade med mig. Det var skönt ändå att få vara litet osynlig, jag hade inte velat besvara massa frågor om mitt liv och jag kunde enkelt dra mig undan och gå och lägga mig när jag inte visste var jag skulle sätta mig någonstans.

Jag läser senaste numret av Bang. Det handlar om kropp, underfunktion i sköldkörteln, blodfylld mage, struktursjuka,  sömnbrist och annat som ger upphov till trötthet som inte är ett dugg dold.

Senare på kvällen och efter en försenad tågresa hem och jag sannerligen njuter av att komma hem till min kära lägenhet och känna mig HEMMA och vara trött så det ekar och sprakar i lederna och det är bara jag, en kopp te, rostat bröd, tröttheten och Rickie Lee Jones på vinyl.
Det har iallafall varit grymt lyxigt att vara ledig hela tre dagar i rad även om det inte det minsta lett till att övervinna den evinnerliga tröttheten/kvinnosjukdomen (med två vinkvällar i rad är jag föga förvånad).image23godnatt världen




Mkt trötthet nuförtiden. Det är det säkraste konversationsämnet när Lisa ringer till mig och jag ältar huruvida jag kan med att sova middag efter jobbet (igen) eller om det är bättre att lägga sig tidigare på kvällen. Såhär kul har vi när vi umgås också.