jag är så bra

Tittade något förstrött igenom nya mail precis och såg att det fanns ett antagningsbesked fr¨ån VHS. Hade inte alls väntat mig det redan och vågade knappt logga in och kolla beskedet. "Antagen", stod det. Och det är ju bra. Eller? Jag svarar alltid med att börja gråta och vet inte hur jag ska tolka mig själv. Är jag glad? Lättad? Orolig? Ledsen? Jag vill väl det här?
Jag tror mest på lättnad, jag har ju kämpat för det här. Högskoleprov och antagningsprov hit och dit. Nöjd med min prestation kan jag ju inte annat än säga att jag är iallafall.

Ska gå och hämta tvätten. Måtte den vara torr nu då! Måste sova. Jobbar min sista helg nu (kul men lite vemodigt) och har sedan en månads ledighet! Lyxigt värre!

Allt är rött

Det gick visst väldans bra det här att börja blogga. 23 november senast. Jag har inte hunnit, orkat, haft lust. Denna veckan har jag inte ens haft på datorn alls. Känns väl positivt att veta att det finns annat...

Liten resumé ur min tillvaro, i alla fall den dokumenterade delen.
Har också börjat skriva lite vanlig, hederlig bok-dagbok igen. Det blir ju lite mindre projekt och är lättillgängligt på spårvagnar, lunchraster, utomhus et cetera.

Från promenad

image34image35
                                                                                           Mina fönster finns där i mitten
image36
image37image38
Bakat pepparkakor och lussekatter
image40
Glöggfest med hemmabryggd, mkt god glögg
image41Har hela senare delen av hösten stickat och virkat en rad olika saker. Nu gjorde jag något jag behövde också. Trivs bra i min nya mössa.